استخوان‌ها، راز مرگ گذشتگان را برملا مي‌کنند

به گزارش ميراث آريا (chtn)، در اين ميان بر روي بيماري‌هايي از قبيل سل، آرتروز، سفليس، مالاريا و آنفلوآنزا تحقيقاتي انجام گرفته که در اين ميان درمان‌هاي بسياري از تاريخ عهد باستان براي معالجه اين نوع بيماري‌ها به دست آمده است.

مارک اسپيگلمن، استاد دانشگاه لندن و رهبر تيم تحقيق گفت: امروز، بيماري‌هاي جديد نداريم بلکه با گونه‌هايي از بيماري‌هاي تغيير يافته قديمي مواجه هستيم.

بررسي‌هاي به دست آمده بر روي استخوان‌ ساکنان اوليه اريحا با قدمت هشت هزار سال نشان دهنده شيوع بيماري سل بود که بر اثر صدمات به وجود آمده بر روي استخوان‌ها مشخص شده بودند.

اسپيگلمن، افزود: بيماري سل، نيازمند وجود ميزبان است، زيرا با سرفه بيماران و انتقال اين نوع ميکروب از طريق هوا به فرد ديگر قادر به ادامه حيات خواهد بود.

محققان و باستان‌شناسان، يکي از دلايل سالم ماندن کودکان در محيط آلوده شهرهاي باستاني را طولاني بودن مدت شيرخوارگي آنها در دوران نوزادي مي دانند.

ديويد کايلز، باستان‌شناس و عضو تيم تحقيق با اشاره به اين موضوع افزود: به همين دليل است که کودکان در گذشته تحمل بيشتري نسبت به حمله بيماري‌هاي گوناگون از خودشان نشان مي‌دادند. شيرخوارگي تا سن سه سالگي، بهترين داروي محافظ کودکان به شمار مي‌رود./109

انتهای پیام/

کد خبر 138704237